Tag på et hyggeligt spaophold med kæresten

0
16
Spaophold - De bedste spaophold

Langt om har din kæreste og dig en friweekend i kalenderen. I vil gerne lave et eller andet, men hvad? Der er mange muligheder, og vi foreslår et spaophold. Her får I tid til at trække vejret og nyde hinanden. Herunder finder du tre gode bud på, hvor du får det bedste spaophold i Danmark.

Det er sjældent, man fortryder et spaophold. Et spaophold byder nemlig på wellness, afslapning og afstresning.

Derfor er det sædvanligvis også en formidabel kæresteaktivitet. I løbet af spaophold gearer man nemlig ned og får ro og tid til at nyde hinanden. Der er mange udbydere af spaophold i Danmark, og mange af de virksomheder, der sælger oplevelsesgaver, sælger også spaophold.

Herunder finder du de tre destinationer, der i vores øjne leverer det skarpeste tilbud, når det kommer til spaophold. Udbyderne kommer i vilkårlig rækkefølge, og der er altså ikke tale om en top 3.

Hotel Thinggaards idylliske omgivelser er betagende

Første bud på, hvor du får Danmarks bedste spaophold, er Hotel Thinggaard, som er beliggende i Hurup Thy. Hotellet har allieret sig med det eksklusive Sydthy Kurbad, som ligger et stenkast fra hotellet.

I dette kurbad vil du blive forkælet ud over det sædvanlige. Kurbadet byder på saunaer, dampbad, oplevelsesbrusere, varmebænke med fodbad, infrarøde saunaer samt et stort og varmt massagebassin.

Hotellet i sig selv er meget stemningsfyldt. Værelserne er smukke og hyggelige, og hotellets restaurant serverer gourmetmad af ekstremt høj kvalitet. Vi har svært ved at forestille os, hvordan man skulle kunne få en dårlig oplevelse på hotellet.

Ruths Hotel i smukke Skagen er en uforglemmelig oplevelse

Ruths Hotel befinder sig i Danmarks nordligste by, Skagen. Da hotellet blev bygget, var planen, at det blot skulle være et lille hyggeligt badehotel. Siden opførelsen er hotellet kun blevet mere og mere populært, og i dag besøger et utal af danske og udenlandske gæster det lille hyggelige hotel, der rummer fortidens ånd i sig på en nostalgisk og smuk måde.

På Ruths Hotel bor man godt i smukke omgivelser. Derudover har man adgang til hotellets spaafdeling, hvor man finder en sauna, et dampbad, en massagebruser, et terapibassin samt et bassin med cykler og boblefunktion.

Læsø Kur er et legendarisk sted for wellness-elskere

Læsø er en af Danmarks hyggeligste øer, og på øen finder man blandt andet Læsø Kur, som i gamle dage var Vesterø Havnekirke. I dag er salmebøgerne skiftet ud med håndklæder, og kirkebænkene med spabade.

Læsø Kur er et prisvindende wellness-område, hvor man blandt andet kan bade i et helbredende saltvandsbassin. Derudover kan man også besøge en udendørsspa, få massage af et vandfald eller nyde et dejligt varmt dampbad.

Læsø Kur er et meget behageligt sted at være, og mange af deres tilbud er gode for helbredet.  

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her