Om “Studiebyen Esbjerg”

0
35
studiebyen esbjerg
Kilde: www.pexels.com

Hvad er “Studiebyen Esbjerg”?

I Esbjerg er der mere end 6,500 studerende, som følger 60 forskellige uddannelsesprogrammer – og Studiebyen Esbjerg ønsker at der kommer endnu flere til! I organisationen Studiebyen Esbjerg opretholder og udvikler de på studiemiljøet og sikrer sig at de studerende føler sig velkomne og har lyst til at studere i Esbjerg.

Derfor er de et team af studerende fra de forskellige uddannelsesinstitutioner, som kontinuerligt arbejder på at gøre studielivet så godt som muligt for de studerende i Esbjerg. Dette team planlægger hvert år flere events, hvor studerende kan opleve noget spændende og som aller vigtigst er HELT GRATIS.

Studiebyen Esbjerg tilbyder også rabatter til studerende, samt vejledning til studielivet i Esbjerg. De er samtidigt en organisation, som varetager de studerendes interesse mht. udvikling i byen.

Studiebyen Esbjerg som organisation

Studiebyen Esbjerg er en organisation mellem Esbjergs Erhvervsudvikling og byens seks uddannelsesinstitutter, nemlig Aalborg Universitet Esbjerg, UC Syd, Erhvervsakademi SydVest, Syddansk Musikkonservatorium, Syddansk Universitet og Fredericia Maskinmesterskole.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her