Slap Af – Café

0
11
Slap Af Café
www.slapaf.nu

Slap Af har i en lang årrække været det foretrukne mødested for mange århusianere, og det er der en særlig grund til. På den lille restaurant i det charmerende Latinerkvarter er atmosfære samt den personlige og afslappede service nemlig i højsædet. Samtidig sørger restaurantens dygtige kokke for, at din mad er både spændende og velsmagende og selvfølgelig tilberedt af årstidens friske råvarer med udgangspunkt i nordiske og lokale råvarer. Dette kombineret med traditionelle franske tilberedningsformer giver gæsten en smagfuld og visuel stærk restaurantoplevelse.

Maden

Slap Af byder indenfor til en varieret og spændende à la carte menu, men er særligt besøgt for restaurantens forskellige serveringmenuer. Her kan man som gæst vælge 3 eller 4 serveringer alle ugens dage og få en dejlig madoplevelse til en skarp pris. Alternativt bør man gå efter den populære og oplagte menu ”2 retter & 2 glas vin” mandag t.o.m. torsdag, hvor man virkelig får noget for sine penge. Det er da mad, man kan forstå!

Bag om restauranten

Betjeningen hos Slap Af er både frisk, opmærksom og personlig, og så er alle tjenere tilmed uddannede bartendere, så der er gode muligheder for at fortsætte middagen med restaurantens spændende udvalg af signaturcocktails.

Er I et større selskab, er der mulighed for at leje restaurantens separate festlokale, der egner sig til enhver form for fest med op til 30 spisende. Her kan I lukke døren og være jer selv og lade aftenen forløbe, alt imens Slap Af sørger for udsøgt mad, gode vine, dygtigt personale, lækre cocktail og sidst, men ikke mindst, fantastisk stemning. Det er desuden muligt at få Slap Af’s menuer ud af huset.

Velkommen til en aften hos Slap Af, hvor kvaliteten er en selvfølge og helhedsoplevelsen er i fokus

Kontaktoplysninger & Åbningstider
Adresse: Studsgade 8-10, 8000 Aarhus C

Åbningstider:
Mandag – Torsdag: kl. 17:00 – 21:00
Fredag – Lørdag: kl. 17:00 – 22:00
Søndag: Lukket

Tlf. +45 86 18 18 14

Besøg her Slap Af’s hjemmeside

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her