5 restauranter i København – Hvor du får noget for pengene

0
51

Vi har lavet en top 5 over restauranter i København, hvor du får noget for pengene.

  1. Ancestrale

Ancestrale ligger i hjertet af København, på vesterbro. Restauranten er mest det, man vil betegne som en vinbar. Men du kan også få lækre små anretning, som kan nydes til din vin, og ikke mindst den hjemmelig hygge stedet rummer.

  1. Honey

Honey ligger også centralt i København, og er et hyggeligt, sjovt, og beskedent prissat sted af Kadeau-fyrerne – nogle af Københavns topstjernede kokke. Honey fokusere på enkel og ærlig mad uden for mange “dikkedarer”, og udenlandske ingredienser. Blot lækker og ærlig mad fra sæsonbetonede produkter.

  1. Restaurants by Cofoco

Konceptet er simpelt – Fra dag et har målet været, at pege gæsterne i den rigtige retning, og hjælpe dem med at finde vej til et godt måltid. Desuden ønsker Cofoco, at få deres kunder til at føle de får dobbelt så meget til halv pris. Det vil sige at du får en menu bestående af tre til fem retter til en fast pris, som passer til de fleste folks budget.

  1. Neighbourhood

Neighbourhood i København ligger i det hippe Vesterbro, og er en organisk gourmetpizza- og cocktail bar, samt et lokalt “hæng ud” sted. Pizzaerne på Neighbourhood koster 135 kr., og er en moderne fortolkning af den klassiske italienske pizza. De er lettere, sprødere, grønnere, økologiske og endnu smukkere.

  1. Gorilla

Gorilla i København er et “bæst” af en restaurant, som ligger i de gamle industrielle lokaler i kødpaknings districtet på Vesterbro. Restaurant Gorilla er en uhøjtidelig restaurant opdelt i to områder med et barområde – hvor du kan nyde en drink eller nogle snacks – og et mere klassisk restaurant område.

 

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her