Danmarks bedste rejseforsikring fås hos safeAways

0
18
www.pexels.com

Informationerne omkring alle de danske rejseforsikringsselskaber gennem 2017 er indsamlet af forsikringsportalen RejseforsikringsGuiden.dk. På baggrund af dette store omfattende arbejde, er safeAway blevet kåret som det selskab, der har den absolut bedste rejseforsikring.

Rejseforsikringsbranchen er for første gang blevet analyseret fra top til tå, på denne måde.

Denne kåring er sket ud fra tre faktorer. Den bedste pris på årsrejseforsikringer, samt enkeltrejseforsikringer, den bedste dækning ved køb af en standard rejseforsikring samt de bedste anmeldelser på Trustpilot.

Otte forskellige forsikringsagenturer og forsikringsselskaber er blevet sammenlignet.

safeAway vandt titlen, grundet markeds mest attraktive pris, kombineret med den tredje bedste dækning på markedet. I 2014 blev safeAway etableret og er derfor en af de “unge” aktører i rejseforsikringsbranchen. Siden virksomheden blev grundlagt, har de forsikret over 50.000 rejsende.

”Konkurrencen blandt udbyderne af rejseforsikringer til danskerne er blevet intensiveret de sidste par år, og vi ser det derfor som både positivt og tiltrængt, at der bliver taget initiativ til at vurdere rejseforsikringsselskaberne. Og så er vi selvfølgelig også utroligt stolte af at modtage den flotte kåring,” siger Ole Ærthøj fra safeAway og han tilføjer:

”safeAway går nu ind i vores femte år og tilbyder rejseforsikring til alle former for rejser, men med fortsat fokus på de lange rejser. Vi forsøger som altid at give kunderne maksimal valgfrihed ved at tilbyde modulopbyggede produkter, og derfor bliver vi stolte, når vi gennem en kåring som denne kan se, at kunderne er glade for produktet.”

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her