Oplevelser i Nordjylland

0
50
Oplevelser - ferie - nordjylland

Nu hvor vinteren er forbi er det snart tid til at planlægge sommerferien og vi sidder alle og drømmer om at komme ned i varmen med en kokosnød drink i hånden og få lidt farve i huden. Men hvis i er ligesom mig og sidder fast i Denmark, eller helt specifikt i spidsen af huen på den forkølede nisse, har vi samlet en liste sammen med spændende attraktioner og oplevelser i Nordjylland.

Skagen – Toppen af Denmark

Skagen - oplevelser
Kilde: https://www.pexels.com/

Velkommen til Skagen, toppen af hvor kære land. Skagen ligger på toppen af Danmark og det er en by som du bare ikke må gå glip af. Om sommeren kommer byen rigtig til live og summer med glæde. Skagen er en lille hyggelig by med butikker og caféer, samtidigt er byen omgivet af en meget smuk natur, som man bare bliver nødt til at se.

 

Men det er ikke det eneste Skagen har at byde på. Der ligger mange forskellige oplevelser og der er lidt for alle. Byen har fantastiske museer, smukke fyrtårne og en flot lystbådehavn.

Men du kan ikke besøge Skagen uden at se Grenen. Grenen er der hvor havene Kattegat og Skagerrak møder hinanden. en fascinerende og fantastisk oplevelse.

Fårup Sommerland

Nu kommer vi til en af de mest populære destinationer i Nordjylland, nemlig Fårup Sommerland. Fårup Sommerland er en forlystelsespark, der tilbyder sjov for hele familien.

Dette er  stedet at besøge hvis i nogensinde befinder jer i Nordjylland i sommerferien, her kan i opleve hæsblæsende rutsjebaner, der får adrenalinen i gang. Eller hvis i har små børn med, findes der skam også noget for dem, i form af karruseller, legepladser og meget andet.

Det ville også være en god ide, at medbringe badetøjet så du kan komme til at opleve Fårup Sommerlands kæmpe badeland.

Aalborg Zoo

Aalborg er uden tvivl en attraktion i sig selv og er helt sikker værd at besøge. Hvis i har mod på at tilbringe den kommende sommerferie i Nordjylland. Så er Aalborg Zoo der hvor man kan finde vilde oplevelser for hele familien.

 

Aalborg Zoo - oplevelser
Kilde: https://www.pexels.com/

Parken ligger i nærheden af Aalborgs centrum og er lige til at finde. Parken har på årsbasis omkring 400.000 besøgende gæster. Så man skal være tidligt på den, hvis man overhovedet vil drømme om at få en parkeringsplads

Hvis i bliver sultne eller tørstige er der mulighed for at købe mad og drikke i parken, men hvis man hellere vil medbringe sin egen mad er der skam også plads til dette. Trænger man til at hvile bene, men børnene har så meget energi at de er ved at eksplodere, byder parken på både trampoliner, hoppeborge og et kæmpe legeland.

En oplevelse for hele familien, i ikke kommer til at glemme. Hvis i elsker zoologiske haver er dette sted perfekt for en aktiv ferie med børn, eller alene.

Nordsøen Oceanarium

Hvis i mere er til det kolde saltvand og finder livet i havet mere spændende, kan du også finde Nordeuropas største akvarium Nordsøen Oceanarium. Her har de legesyge sæler, en imponerende kæmpe klumpfisk og meget andet.

Akvariet har også en legeplads, hvis børnene har brug for noget lidt mere fysisk. Men det er ikke en normal legeplads. Legepladsen er nemlig formet som en kaskelothval i deres naturlige størrelse!

Kom på en lærerig og unik oplevelse der passer til hele familien, der er lidt til alle her i Nordjylland.

Skallerup Seaside Resort

skallerup seaside resort - oplevelser
Kilde: https://www.pexels.com/

Prøver man bare at finde et sted at slappe af og bare tage det stille og roligt. Så tag ind forbi Skallerup Seaside Resort, her er der mulighed for en afslappende familieferie.

Der er aktiviteter for alle og en hver. Lege- og  vandland eller hvis i hellere vil ud til Vesterhavet er der også mulighed for det, da det ligger lige ved siden af Skallerup. 

Så hvis det står på afslapning, familieferier med sjove aktiviteter, så er stedet her lige noget for dig!

 

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her