LYNfabrikken – Café

0
33
LYNfabrikken Århus
Kilde: www.lynfabrikken.dk

Om Caféen 

LYNfabrikken blev grundlagt i 2002 og ligger i en gammel fabriksbygning i en baggård midt i Aarhus. Den gamle bygning består af en cafe, et kontorhotel, et galleri, fotostudie samt konferencelokaler til udlejning. Cafeen er åben for offentligheden alle hverdage og hænger sammen med en tagterrasse, hvor der er udsigt til AROS og byens tage. 

Cafe stemningen er uformel og mange holder møder eller læser til eksamen her. Dette er også stedet, hvor der bliver afholdt forskellige events, oplæsninger mm. Indretning med langborde gør at det er nemt at komme i snak med andre og derved mere legalt at udvide ens netværk.

På 1. Salen ligger LYNfabrikkens kontorhotel. Her har 40 kreative virksomheder deres daglige gang og hvert deres skrivebord i et åbent kontormiljø. Denne måde at sidde side om side på, giver iværksætterne muligheden for hurtig sparring samt deling af ideer. 

Galleriet ude ved Vestergade kaldes BOX. Dette er et vinduesgalleri, hvilket betyder at det er gratis at iagttage samt at det er åbent døgnets 24 timer. Her udstiller forskellige internationale kunstnere i perioder på 2-3 mdr. af gangen og alle kurateres af LYNfabrikken.

Så næste gang, du er i Vestergade, så drej ind i baggården Vestergade 49b og find det lille røde LYNfabrikken skilt. Vi lover en lille smule Berliner stemning og en af de bedste udsigter fra vores tagterrasse, som er åben året rundt. Vi ses.


Kontaktoplysninger & Åbningstider
Adresse: Vestergade 49, 8000 Århus C

Åbningstider:
Mandag – Fredag: kl. 09:00 – 17:00

Tlf. +45 87 30 00 75

Besøg her LYNfabrikkens hjemmeside

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her