Kødbyens Fiskebar – Restaurant

0
29
Fiskebaren-København- Vesterbro

Kødbyens Fiskebar – Restauranten

Fiskebaren ligger midt i Kødbyen under tyren på Flæsketorvet. Her har restauranten ligget siden, den blev åbnet i 2009 af Anders Selmer (tidl. restaurantchef og sommelier på Noma) og Bagge Algreen-Ussing. Ambitionen var at skabe en restaurant, hvor gæsterne kan få bæredygtig fisk og skaldyr på tallerkenen og god vin i glasset i en afslappet atmosfære.

I dag er Kødbyens Fiskebar en ikonisk restaurant, som blander rå og rustik indretning med kreative retter, kvalitetsråvarer og et personligt personale, hvor man som gæst kan lade skjorte og slips blive hjemme.

Maden

Fiskebaren handler om frisk fisk og skaldyr. Om sund og lækker mad samt god vin og god stemning. Ambitionen er, at gæsternes besøg bliver uformelt, stemningsfuldt og af høj kvalitet.

Fiskebaren søger altid efter lokal kvalitet, uanset om det drejer sig om de bedste fisk og skaldyr fra vandene omkring os eller om grøntsager og øvrige produkter. Maden er lavet fra bunden med de bedste, bæredygtige råvarer, der kan opstøves. Kortet skifter ofte, da det følger sæsonen.

Vinkortet består af rene vine – naturligvis.

Fiskebaren-kødbyen-København
Kilde: Fiskebaren.dk

 

Kontaktoplysninger & Åbningstider
Adresse: Flæsketorvet 100, 1711 København V

Åbningstider:
Mandag – Torsdag: kl. 17:30 – 00:00
Fredag – Lørdag: 17:30 – 02:00
Søndag: 11:30 – 00:00

Tlf. +45 32 15 56 56

Besøg her Fiskebarens hjemmeside

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her