KöD – Restaurant

0
60
KôD - restaurant - Aarhus - København

KöD er både navn og tema for de tre KöD-restauranter, der alle er beliggende på centrale placeringer i hhv. Aarhus og København. Kødet er deres store passion, hvorfor menukortet er spækket med store bøffer af forskellige udskæringer fra nøje udvalgte opdrættere i Uruguay, USA, Australien og Danmark. Uanset, om du er til en saftig marmoreret ribeye eller en blød mørbrad, så har KöD noget, der kan friste på restaurantens alsidige menukort.

Maden

Hos KöD er der ingen tvivl om vigtigheden på kvaliteten af et stykke kød; et godt stykke kød er kendetegnet ved, at det sagtens kan stå alene på en tallerken. Derfor vælger restauranten også altid at servere gæstens ønskede tilbehør ved siden af.

Når du har udset dig din foretrukne udskæring, vælger du én eller flere side orders som ledsager til din bøf. Da disse serveres på siden, egner de sig perfekt til deling, så alle omkring bordet kan prøve lidt forskelligt. Prikken over i’et får du ved restaurantens tre hjemmelavede saucer, hvor der selvfølgelig er refill gennem hele måltidet.

Restaurant KöD tilbyder også et udvalg af kødfyldte forretter, herunder carpaccio af tyndskåret oksemørbrad, oksetatar eller lufttørret skinke med tempurarejer. Er du mere til en stor gourmetburger, kan du også få det, ligesom der også altid er et skiftende alternativ med enten fisk eller fjerkræ på menuen.
Skyl proteinerne ned med vinkortets udvalg af gode vine fra hele verden eller en af de gode cocktails, som shakes på stedet af KöDs rutinerede bartendere.

Om restauranten

Hos KöD er servicen i højsædet, og de vil gøre deres ypperste for, at I som gæster får den bedste aften. Hertil garanteres det, at I altid vil blive mødt med åbne arme og et stort smil fra tjenerstaben. KöDs tjenere vil lægge ud med at give jer en dybdegående introduktion til menukortet, herunder kyndig vejledning i de forskellige udskæringer samt vinliste. Her står de selvfølgelig også klar med fif og anbefalinger, så I kan læne jer tilbage og nyde aftenen uden bekymring.

Er I et større selskab, der skal have udfyldt depoterne, er der hos KöD gode muligheder for at afholde private selskabet i ét af restaurantens afsides lokaler, ligesom det er muligt at afholde særlige events i ét af deres unikke, eksterne lokaler i både Aarhus og København. Her sørger KöD for komplet set-up med mad, vin, drinks, tjenere og bartendere.

Velkommen til Restaurant KöD – en aften i kødets tegn!

Kontaktoplysninger & Åbningstider
Åbningstider for alle tre restauranter:
Mandag – Onsdag: 17:00 – 21:00
Torsdag – Lørdag: 17:00 – 22:00
Søndag: Lukket

Århus

Adresse: Åboulevarden 23 8000, Aarhus C

Telefon: +45 38 41 60 50

København

Adresse: Admiralgade 25 1066, København K

Telefon: +45 69 15 15 19

Vesterbrogade

Adresse: Vesterbrogade 33 1620, København V

Telefon: +45 88 77 20 80

Besøg Restaurant KöD’s hjemmeside

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her