Gratis sommeraktivitet i Aarhus – Besøg Væksthusene

0
7
AArhus - Botanisk Have - Væksthusene

Danmarks næststørste by Aarhus byder på adskillige aktivitetsmuligheder om sommeren, og mange af disse er gratis. Herunder kan du høre om en aktivitet, som særligt børnene sætter pris på.

Der er så mange fordele ved at solen kigger frem. Bøgen springer ud. Mængden af fyringsolie, der bruges, falder. Pigerne får mindre tøj på. Man kan opholde sig udenfor uden at fryse. Aktivitetsmuligheder bliver flere og federe.

Bor man i Aarhus, vil jeg anbefale, at man en sommerdag besøger Væksthusene i Botanisk Have. Her er naturen i centrum, hvorfor området ikke så overraskende er dejligt grønt og skønt. Der er flere forskellige muligheder i området. Man kan nappe en stille slentretur gennem husenes fire klimazoner eller gå på opdagelse efter lærerige historier om planter og blomster og opnå indblik i, hvordan vi mennesker påvirker og benytter naturen.

Ved Væksthusene møder man den lille fyr Spire Ib, som hellere end gerne hjælper de yngste i familien med at gå på opdagelse efter dyrespor samt planter.

Væksthusene byder på adskillige oplevelser, og du og dine børn vil uden tvivl lade jer fascinere af området. Når I på et tidspunkt bliver sultne i løbet af dagen, kan I også få stillet sulten i området.

I Væksthusenes café er der skabt en dejlig oase, et grønt åndehul i midtbyen, hvor man har mulighed for at nyde lette frokostretter og dejlige kager.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her