GORILLA – Restaurant

0
45
Gorilla Restaurant København Kødbyen

Restaurant – GORILLA

Køkkenet på GORILLA er udogmatisk med rødder i middelhavskøkkenet, som stilmæssigt stikker i alle retninger.

I barområdet på GORILLA, hvor menuen ligeledes kan indtages ved højborde på barstole, byder bartenderen på velmixet cocktails til fornuftige priser som matcher Kødbyens primære målgruppe.

Restauranten er energifyldt og med en rar og uformel stemning, som ligeledes afspejler sig servicen – der er jordnær og velvidende.

Maden

Kortet er stort og fuld af små retter i snackstørrelse, og man kommer vidt omkring med alt fra østers over ceviche og hjemmelavet pastaretter til brisket sliders, spicy hotdogs og softice lavet på rosévin. Der er ingen rød tråd, men kun de bedste elementer fra verdenskøkkenerne.

Vinkortet byder overvejende på naturvine, men der er også et par konventionelle imellem.

Prisstrategien er fastsat så de fleste kan være med. A la carte kortet byder på retter fra kr. 25,- til omkring 125,- pr. ret. Og er man til den mindre eller helt store tur, kan man hoppe på de 10- eller 15 snackserveringer til hhv. kr. 375,- og 475,- pr. person

Bag om restaurant GORILLA

Restaurant GORILLA er drevet af gastro entreprenørerne Rasmus Oubæk og Jesper Marcussen, som ud over GORILLA driver restauranterne Restaurant PLUTO,  3 x Retour Steak og Barabba. 

 

Kontaktoplysninger & Åbningstider
Adresse: Flæsketorvet 63, 1711 København K

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: kl. 17:30 – 24:00 (køkkenet lukker kl. 22:00)
Fredag – Lørdag: 17:30 – 02:00 (køkkenet lukker kl 23:00)
Søndag: Lukket

Tlf. +45 33 33 83 30

Besøg her GORILLA’s hjemmeside

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her