Fremragende faciliteter i Esbjergs Dyrehaven og Vognsbølparken om sommeren

0
11
Fodre geder i Esbjerg

Når vejret er godt, bliver Esbjerg en endnu dejligere by end vanligt. Byen byder på adskillige gratis udendørsaktiviteter, som du kan fornøje dig med. Herunder kan du læse om en af disse.

Hvis du har småbørn i familien, vil det være en stor oplevelse for dem at komme til Vognsbølparken eller Dyrehaven en sommerdag. Her er en sand grøn oase med masser af plads til leg.

Området er naturskønt med mange parker og søer. Går man en tur om søerne i Dyrehaven, har man mulighed for at fodre ænder, geder og forskellige slags rådyr, og man skal ikke bekymre sig om, hvorvidt ens elskede børn får stød, da der ingen elhegn er i området. De kan trygte overlades til sig selv. Dyrene er tamme og værdsætter altid at få opmærksomhed og mad fra mennesker. 

De grønne områder i Dyrehaven og Vognsbølparken er perfekte til boldspil. Derfor er området også populært blandt folk, der endnu ikke har småbørn.

Hvert år danner de flotte områder rammerne om flere forskellige løb samt musikarrangementer.

Hvis du har fået lyst til at tage forbi med ungerne og fodre dyr, kommer der herunder informationer om, hvad geder og rådyr spiser.

Hvad spiser geder og rådyr?

Geder er drovtyggere og deres spisevaner minder faktisk lidt om køernes. Halm plejer at være en sikker vinder, særligt vårbyghalm. Derudover spiser geder også grene, kviste og blade fra frugttræer.

Rådyr er planteædere, og om foråret og sommeren lever de primært af kimplanter, urter, friske blade samt agern og bog. Mange af disse bestanddele kan du finde i Dyrehaven, så det er ikke nødvendigt at medbringe foder hjemmefra.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her