Ferietid med kulinariske oplevelser

0
11

Nogle kan måske synes at turistorganisationen DZT (Deutsche Zentrale für Tourismus) rammer helt ved siden af, når de er fortalere for det kulinariske Tyskland, som en direkte årsag til at rejse til Tyskland. Fordi Tyskland har faktisk meget andet at byde på end currywurst mit pommes og sauerkraut. Det tyske køkken kan mange andre ting, end vi kender, fra vores rejser lige over grænsen. De kører kampagnen Culinary Germany, eller “Det Kulinariske Tyskland” og det skal overtale danskerne til at besøge Tyskland for at prøve deres mad, eller et af deres mange restauranter, som har op til flere Michelin-stjerner. Tyskland har faktisk tredje flest antal michelin-stjerner, lige efter Italien og Frankrig. Det er en position man kun opnår, hvis der er meget mad som bare er spitzenklasse i landet.

I kampagnen er der meget inspiration og forslag til at rejse rundt i Tyskland, med fokus på maden og vinen, samtidigt kan man få en masse oplevelser med hjem i rygsækken fra det tyske.

Mange regionale specialiteter bygger på traditioner der er flere hundrede år gamle, og bidrager til Tysklands kulinariske oplevelse. Landet bliver derfor et attraktivt sted at rejse hen for mange turister, der vil smage deres typiske retter og drikke en masse vin. Der er mange hyggelige og flotte kroer rundt om i Tyskland, som holder events og serverer ost, vin og asparges og lign.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her