Esbjergensisk møbelforhandler fejrer 7-års fødselsdag

0
22
Fødselsdag - Søvn & Miljø

Møbelforhandleren Søvn & Miljø, der er beliggende i Esbjerg, fejrer 7-års fødselsdag den 3. og 4. marts. Fødselsdagen fejres med gratis pølser og en masse gode tilbud. Alle er velkomne.

I syv år har møbelforretningen Søvn & Miljø nu eksisteret i Esbjerg. Forretningen sælger alt fra elevationssenge og otiumstole til vandsenge og Dunlopillo senge. Fællesnævneren for alle produkter i forretningen er den ekstremt høje kvalitet. At sælge kvalitetsprodukter og levere vejledning med høj faglig substans har været et fokuspunkt fra dag et. Butikkens 7-års fødselsdag bliver fejret på behørig vis.

Den 3. og 4. marts står der nemlig en pølsevogn uden for forretningen, der er beliggende på Østre Gjesingvej 9 i Esbjerg. Her kan man få gratis pølser samt øl og vand. Ud over lidt gratis proviant er der også andre goder ved fødselsdagen. Der vil nemlig være mange ekstremt gode tilbud på flere af Søvn & Miljøs mange kvalitetsprodukter. Hvis du kunne have interesse i at deltage i fødselsdagen, kan du læse endnu mere om begivenheden her.

Stor dag for de ansatte

Her i dagene op til det går løs, kan man tydeligt mærke forventningsglæden blandt de ansatte i butikken. Fødselsdagen kommer som et dejligt afbræk fra dagligdagens vanlige trummerum.

Selvom Søvn & Miljø “kun” fejrer 7-års fødselsdag, kan de ansatte bryste sig af at have over 25 års erfaring med møbelsalg. De garanterer derfor, at gæsterne til fødselsdagen er i kyndige hænder, og at de får landets bedste vejledning.

Kort om Søvn & Miljø

Søvn & Miljø er en specialforretning med fokus på senge og stole. Forretningen har som sagt eksisteret i næsten syv år. I forretningen kan man møde blandt andet Thomas og Bo, der tilsammen har over 25 års erfaring i møbelbranchen.

Ud over at Søvn & Miljø er en fysisk forretning beliggende i Esbjerg, så findes der også en digital udgave af shoppen, hvor man kan shoppe de nøjagtig samme kvalitetsprodukter, som man kan finde i butikken.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her