Cross Café – Café

0
31
Cross Cafe Århus
Kilde: Cross Café

Om caféen

I marts 2017 overtog nye hænder den klassiske Cross Café. Så på byens bedste beliggenhed, der hvor solen altid skinner, ligger en café som er i gang med at blive endnu bedre til det den skal: nemlig at sørge for en ramme til dates, venindehygge, øl med drengene og middag med familien. Kort sagt, en café hvor mundvand og fadølshaner løber om kap.

Cross Café har sit navn, fordi caféen ligger i krydset mellem Åboulevarden og Immervad, i det absolut inderste af Aarhus’ hjerte. Mennesker i tusindtal passerer hver eneste dag. Nogle kigger ind til kaffe, andre til morgenmad og nogle tredje til cocktails. Og så alt det indimellem. Derfor byder Cross på noget til enhver smag. Kaffen er økologisk, maden er veltillavet, og du kan købe cocktails, eller du kan spise en klassisk rib eye med pommes og bearnaise. Du kan også vælge begge dele. På Cross er det nemlig op til dig selv, hvad aftenen skal byde på. Cross leverer bare de hyggelige rammer, og den gode, indbydende stemning.

Som beskrevet er Cross et gadekryds, både i beliggenhed og af sind. Dette påvirker dog ikke kvaliteten af de varer der serveres. Selvom menukortet har en folkelig variationsbredde, er det højkvalitetsmad, som serveres med både smil og glimt i øjet.

Maden

Hvis du besøger Cross om aftenen kan du for eksempel prøve glaserede jordskokker med ponzu og hasselnødder, eller en hjemmerørt tatar. Du kan også få klassiske burgers. Fire varianter for at være helt præcis. Om du er til hakkebøf, marineret nakkefilet, kyllingeoverlår eller sprøde falafler, serveres burgeren med Cross’ berømte curlyfries.

Vi ses i gadekrydset.

Kontaktoplysninger & Åbningstider
Adresse: Åboulevarden 66, 8000 Aarhus C

Åbningstider:
Mandag – Onsdag: kl. 08:30 – 24:00
Torsdag: kl. 08:30 – 01:00
Fredag: kl. 08:30 – 03:00
Lørdag: kl. 09:00 – 03:00
Søndag: kl. 03:00 – 23:00

Tlf. +45 87 31 75 10

Besøg her Cross Cafés hjemmeside

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her