Besøg Tivoli Friheden nu i påsken

0
11

Med sidste sæsons succes i ryggen, hvor Tivoli Friheden slog deres rekord med mere end 562.000 besøgende, vil parken i år holde en længere sæson. Tivoli Friheden vil imødekomme efterspørgslen og holder åbent i 145 dage i løbet af år 2018. Skærtorsdag d. 29 marts 2018, er første åbningsdag. Så de helt særlige oplevelser starter i påsken hos Tivoli Friheden.

I sæsonen i år tilbydes der naturligvis dansk sol, gys og gru til halloween og en masse koncerter, og selvfølgelig julehygge i november og december. Tivoli Friheden leverer altid et sus i maven, musicals, foredrag og fede koncerter i Hermans (kulturhuset).

”Vi er som altid utålmodige for at komme i gang med en ny sæson. Derfor er vi meget glade for, at vi i år kan invitere vores gæster ind i parken allerede til påske. Det betyder nemlig, at vi i år har mulighed for at skabe endnu flere oplevelser end vi plejer. Friheden er et sted, hvor vores gæster tager hen for at være sammen. Så det er dejligt, at vi har mulighed for at være det sted endnu flere dage i 2018,” fortæller direktør hos Tivoli Friheden – Henrik Ragborg Olesen.

I løbet af sæsonen i 2018 er der mange fede oplevelser på menuen. D. 20 April starter popkunstneren Christopher ud med en koncert, og laver en Fed Fredag koncert. I løbet af sommeren kommer der andre fede kunstnere, som L.O.C, Scarlet Pleasure, Mads Langer, The Minds of 99.

I efterårsferien i 2018 bliver hele parken lavet om til et hjemsøgt palads, med hekse, monstre, spøgelse, græskar og edderkopper. Tivoli Friheden gentager succesen med Halloween temaet, hvor over 35.000 gæster kom forbi.

Læs mere om forlystelsesparker her.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her