Basso – Restaurant

0
28
Basso Restaurant
www.bassoaarhus.dk

Restaurant Basso er en ny, italiensk restaurantoplevelse i Aarhus, hvor gæsterne bliver taget med på en længere smagsrejse. Her får du nemlig mulighed for at smage mange forskellige retter og få flere forskellige indtryk under én samlet middag. Et moderne og nordisk twist på italienske retter blandet med en casual og intim atmosfære er temaet for denne nye perle i Skolegade.

Maden

Menuen hos Basso består af simple og enkle retter med stor smag, der sagtens kan deles ved bordet, så man som gæst har mulighed for at prøve noget forskelligt og få flere forskellige unikke smagsoplevelser – et koncept som restauranten kalder for ”Casual Social Dining”. Hos Basso Aarhus er den fuldendte madoplevelse givet ved dét, at være sammen om noget, og restauranten præsenterer således deres Social Dining Menu, der består af hhv. 10 og 13 serveringer, som man kan nyde sammen ved bordet. Menuen skifter efter sæson, men vil altid være stærkt inspireret af det italienske køkken – dog med et nordisk twist.

Også restaurantens vinliste tæller en varieret række af italienske vine, ligesom cocktailudvalget tager afsæt i Støvlelandet. Med brugen af italienske produkter vil der blive serveret klassikere i nye, skarpe og spændende kombinationer med noget for enhver smag. Prøv f.eks. stedets Negroni direkte fra taphanen. Negroni er en klassisk, bitter cocktail, som blev opfundet af Camillo Negroni i Firenze i år 1919. Du bestemmer selv, om du vil nyde din cocktail som Apéritif eller After Dinner Cocktail

Bag om restauranten

Basso Aarhus har til huse i de nyrenoverede lokaler på Skolegade 21, som de har overtaget efter søsterrestaurant KöD Aarhus. Lokalerne er overraskende, forfriskende og stilrene, og interiøret afspejler den intimitet og uformelle stemning, man som familie eller gode venner deler, når man nyder en god madoplevelse sammen.

Holdet bag Restaurant Basso har netop offentliggjort, at de københavnske madentusiaster godt kan begynde at glæde sig. Der vil nemlig åbne en Restaurant Basso i København i løbet af 2018.

Velkommen til Social Dining hos Restaurant Basso, hvor den fuldendte madoplevelse er givet ved dét at være sammen om noget!

Kontaktoplysninger & Åbningstider
Adresse: Skolegade 21, 8000 Aarhus C

Åbningstider:
Mandag – Torsdag: kl. 17:00 – 21:00
Torsdag – Lørdag: kl. 17:00 – 22:00
Søndag: Lukket

Tlf. +45 69 15 69 81

Besøg her Basso’s hjemmeside

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her