Amass – Restaurant

0
91
Amass København Restaurant
Kilde: Amassrestaurant.com

Restauranten – Amass

Amass Restaurant Købanhavn Gastronomi
Kilde: Amassrestaurant.com

Amass ligger stor vægt på en holistisk tilgang til mad, det er ikke kun gastronomi og gæsterne, men også miljøet, og fremtiden i industrien som er i fokus. Amass har en guld organisk certificering, hvilket betyder at mellem 90% og 100% af deres fødevarer og drikkevarer er økologiske og fri for pesticider. Dette er kun en af de mange initiativer de har taget for, at reducere deres belastning på miljøet. Amass køber 95% af deres produkter lokalt, minimere ingrediensaffald og sparer vand vedderes madlavning.

Maden

Amass laver retterne i øjeblikket de bliver bestilt, og fornyer sig hele tiden. Deundersøger, og arbejder omhyggeligt med alle ingredienser, for at kunne skabe det bedste resultat.

Udvidet menu for vinteren 2018 på Amass

  • Grillet Blæksprutte
    Amass-Restaurant Købanhavn Mad
    Kilde: Amassrestaurant.com
  • Malurt Hollandaise
  • Grøn Fennikelfrø
  • Fermenteret Kartoffelbrød
  • Sort Radise
  • Krogmodnet oksekød
  • Solsikkefrø
  • Saltet Grønkåls Olie 
  • Sandart
  • Tørre Korn
  • Sennep
  • Røget Hav Snegle 
  • Hasselnød
  • Tørret Brøndkarse
  • Porrer
  • Mandler
  • Brændt Hø
  • Æggeblomme
    Amass - Mad - Restaurant - København
    Kilde: Amassrestaurant.com
  • Vild gås
  • Valdnød
  • Rødbede
  • Selleri
  • Lavendel
  • Brown Butter
  • Hasselnød
  • Citron
  • Hvidløg
  • Chokolade
  • Kaffe Eddike
  • Kaffe
  • Chokolade
Kontaktoplysninger & Åbningstider

Adresse: Refshalevej 153, 1432 København

Åbningstider:
Mandag: 10:00 – 17:00
Torsdag – Fredag: 10:00 – 00:00
Lørdag: 11:00 – 00:00

Tlf. +45 4358 4330

Besøg her Amass Restaurants hjemmeside

 

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her