5 gode råd til at overleve dagen efter en by tur

0
48
hangover kur - tømmermands kur

Uha sikke en aften, men nu sidder du med konsekvenserne af dine valg fra aften før. Den ekstra bajer gjorde dig i hvert fald ikke nogen tjeneste, og nu sidder du der hjemme med verdens værste hovedpine. Men bare rolig her er der 10 gode råd, til at gøre dine lidelser lettere.

  1. Drik nu noget vand!

Du har hørt det så mange gange, så mange gange, at det er lige før man har lyst til at kaste en sten efter den næste person der siger det til dig. Men der er nu noget om snakken, alkohol dehydrere dig. Så få nu noget vand i systemet!

  1. Sun, sun, go away and come again another day!

Ahhhh det brænder! Solen kan være din bedste ven på en varm sommerdag, sammen med familie og venner. Men efter en turer i byen findes der ikke noget værre, end at vågne op fordi man får solen i øjne, fordi man glemte at trække gardinerne for. Gør dig selv en tjeneste med at gør det inden du tager afsted i byen.

  1. Panodil: the unsung hero

Du kommer bare til at værdsætte disse små guldklumper, meget mere efter en bytur. Tag en pille eller to, hvis hovedpinen begynder at nærme sig.

  1. Kan du ikke lige hente noget på mac’en?

Der er ikke nogen videnskabelige beviser, for at dette overhovedet hjælper mod tømmermændene. Men det bliver i hvert flad en mere behagelig tilstedeværelse, efter en Big Mac fra den gyldne måge.

  1. Få noget kaffe

Hvis du er afhængig af din kaffe, er dagen efter en by tur et dårligt tidspunkt at skippe din kaffe. Du kan gå hen og udvikle en abstinens hovedpine, som slet ikke vil hjælpe.  

Værsgo og god bedring!

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her