42Raw – Vegansk Restaurant

0
35
42Raw Restaurant København
Kilde: 42Raw

42Raw – Restauranten

42Raw startede i 2009 som Københavns første 100% plantebaserede koncept og har siden udvidet, og har i dag 4 butikker i København; Pilestræde, Frederiksberg centret, Water front og Kastrup lufthavn Terminal 2.

Maden

Menuen er glutenfri, lactosefri og vegansk med fokus på smag og madglæde. Du kan nyde din morgenmad med deres populære bowls som fx acai bowl og matcha bowl, men du kan også vælge deres brunchtallerken, hvor du blandt andet kan prøve 42Raws populære glutenfrie pandekager. Besøger du caféen senere på dagen, har du mulighed for både at spise salater, sandwich og burger. Burgeren består fx af en glutenfri bolle, vegansk mayonnaise, tomat, syltede løg, spirer og en proteinbøf lavet af quinoa, svampe og squash.

42RAW BURGER Restaurant København
Kilde: 42Raw 
Til at stille tørsten er der et stort udvalg af lækre friskpressede juices, smoothies og milkshakes. Der er mulighed for at vælge økologiske signature juice med fx broccoli, grønkål, citron, ingefær og pære eller du kan nyde en jordbær milkshake lavet med banan, jordbær og mandeldrik.
Er det kaffe tid tilbydes der også kaffe med hjemmelavet økologisk mandel drik, cashew drik eller soya. Du har også mulighed for at prøve deres matcha latte, golden latte eller beet latte.


Kontaktoplysninger & Åbningstider
Adresse: Pilestræde 32, 1112 København K

Åbningstider:
Mandag – Fredag: kl. 08:00 – 20:00
Lørdag – Søndag: kl. 09:00 – 18:00

Tlf. +45 32 12 32 10

Besøg her 42Raw’s hjemmeside

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her